Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Egy újabb kínai autómárka: Jiangsu Arany Tó Kontinentális Automobil

A kínaiak nem vesztegetik idejüket, bőven van még hely a piacon új autómárkáknak.

204676_goldenlakeindex.jpg

Noha a kínai központi kormányzat azon van, hogy egyesítésekkel és felvásárlásokkal tegye átláthatóbbá a kínai autógyárakat, nem mindenki osztja azt a véleményt, hogy túlságosan sok kínai autómárka létezik.

 

Ennek megfelelően bejelentették a Jiangsu Golden Lake Continental Automobile nevű céget, ami magyar fordításban annyit tesz, hogy Jiangsu (egy kínai tartomány neve) Arany Tó Kontinentális Automobil. Első autójuk egy négyajtós kupé lesz, amelyet egy „új energiás” hajtással látnak el – itt hibridre vagy elektromos hajtásra kell gondolni. Már 2015-ben el akarják kezdeni a sorozatgyártást, kezdetben évi 125 000 autót tudnak majd gyártani. A képeken látható kupé mellett egy roadstert, egy sportkocsit, egy kis- és egy kompakt méretű szabadidő-autót is piacra akarnak dobni. A Jiangsu Golden Lake nevű cég jelenleg autóalkatrész-gyártással foglalkozik, tehát nem kezdőként áll neki az autógyártásnak, és az elemzők szerint megfelelő pénzügyi tartalékokkal rendelkezik a magánkézben lévő vállalkozás terveinek megvalósításához.

Nekem nagyon tetszenek a kínai autók, és remélem sikerül beindulnia a gyártásnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr335427232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása