Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Megüthet a guta az autóban

Jól jön a légkondi ebben a melegben, de az emberek néha túlzásba viszik és a végén csak ártanak maguknak vele. A klimatizált utastér nem jelenti azt, hogy guruló hűtőszekrényben utazzunk.

Se gyereket, se háziállatot ne hagyjunk a tűző napon hagyott, lezárt autóban! Ez az első számú szabály, amit mindenkinek érdemes jól az agyába vésni, mielőtt a család nyaralni indul.

klima1.jpg

Ne vigyük túlzásba!

Kánikulában közlekedve a koncentráció megőrzéséhez legalábbis jól jön a légkondicionáló berendezés. A klíma azonban többet árt, mint használ, ha ész nélkül használjuk. Bár minden embernek más a hőérzete, főszabályként fogadjuk el a szakemberektől, hogy a külső és a belső hőmérséklet közötti különbség legfeljebb hat-nyolc fok legyen. Így kerülhető el, hogy a járműből történő kiszállást követően a szervezetünk túlzott hőterhelést kapjon.
Ugyancsak aranyszabály, hogy soha ne irányítsuk közvetlenül a testünkre a légáramot. Ez adott esetben egy alapos náthához vezethet, de hosszú évek alatt akár ízületi gyulladást is okozhat. A parkolóban felforrósodott utasteret ne akarjuk rögtön klimatizálással viszahűteni!
Először még indulás előtt nyissuk ki az ajtókat, majd lehúzott ablakokkal induljunk el, és csak az ablakok felhúzása után kapcsoljuk be a légkondicionálót (nyitott ablaknál ugyanis a klíma nem tud hatékonyan dolgozni).
És van itt még valami! A klíma szárítja az utastér levegőjét, ezért az autó utasai fogyasszanak sok folyadékot.
Én betartom az előírást és elég jól bevált, ajánlom mindenkinek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr925409366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása