Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Led fényvetők központi kéményen

Itthon várt leveled, az a része is, amelyben május 2-3-ra invitáltok. Kár, hogy ezt szóban is nem említetted, mert akkor megbeszélhettük volna a dolgot. Sajnos nekem a dátum elég rossz. Május 4-10-ére már elköteleztem magam a Központi Kémény Misszió siófoki konferenciájára, és bár a tiétek előtte van, mégis szinte lehetetlen összeegyeztetni. Egyetlen megoldás a következő lehetne: a kémények tetejáre szerelt Led fényvetőkkel üzenek tinéktek, amiért igazán kedvesek voltatok és nagyon jól éreztük magunkat, akkor is, ha én halálosan elfáradtam, hiszen odafelé és visszafelé is végigutaztuk az éjszakát – és én ezt nem nagyon bírom, jó hogy lesz legalább új gumiabroncs az autónk kerekeire. Most Köszönöm az olcsó téli gumit, azóta biztosan megérkezett, de ezúttal nem volt alkalmam utánanézni.
    Nos, ezzel lassan be is fejezem.
    Kérlek, ha a fentiek nektek megfelelnek (érkezésünk 1-jén este, Led-performanszom a központi kémény tetején  2-án lehetőleg délelőtt vagy koradélután), akkor vagy írj azonnal, vagy – és talán ez a jobb – faxolj. A fenti számon fax is működik, így hamarább megkapom az értesítést. Kérlek, ha a dolog nem jön össze – például a tanácskozás eleve másodikán este kezdődik vagy nincs keretetek villamos novellákra és elektromos cikkekre –, akkor se búsulj egyet se, még nincs késő másik előadót felkérni.
    Szeretettel ölellek mindőtöket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr364918607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása