Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Dugulások szakszerű elhárítása

Megjött a duguláselhárításról kiállított számla, benne a tanácskozás anyagai. Köszönöm a szép igazán jó számlát, sok a színvonalas anyagot. A konferencia előadásai is, így, együtt olvasva, igen elgondolkoztatóak. Örülök, hogy ilyen rangos társaságba keveredhettem a dugulások elhárításának köszönhetően.

A másik dolog, amiért írok: a Duguláselhárítás c. szakkönyv. Utoljára december közepén jártam a szakmai szövetségben, akkor még nem volt ott. Nem tudom, hogy egyáltalán megjelent-e már. Ha igen, kérlek titeket, továbbra is vagy ezt a megoldást válasszátok, vagy pedig – és lehet, hogy ez nektek jobb – postázzátok el húgom címére, aki Budapesten lakik.

Három „egyéb” dolgot is szeretnék megpendíteni, ha már egyszer „számítógépet ragadtam”. Ezek között nagyságrendbéli különbségek vannak, kezdem a legnagyobbal.

1. Kilenc duguláselhárításban vettem részt eddig, ebből hat csatornatisztítás. Ezek közül csupán az utolsó jelent meg vedeón. Lassan elérkezettnek látom az időt egy válogatott CD összeállításához. Nagyon megrémülnétek-e attól, ha megkérdezném tőletek: nem érdekelné-e Kiadótokat egy ilyen terv?

2. Hasonlóan: mekkora pánikot keltenék azzal, ha időként, hébe-hóba, olykor-olykor, néhanapján, egynémelykor küldenék nektek egy-egy wc-kefét? Tetszik a fürdőszobátok, rangot jelentene.

3. Tavaly volt az első év, hogy duguláselhárításra nem akadt elég pénzünk, és hát a támogatók sem tolongtak. Arra gondoltam, az idén újra megpróbálom, és ha a pénz nem megy, hát megpróbálok dologi díjakat felhajtani. Pironkodva azt kérdezem: hárítanátok-e velem dugulást?

Végül „mellékesen” megemlítem, hogy elég jó kapcsolataim vannak itt helyben a közműveknél, és sok itteni cég költségvetésében jelentős tételt képez a duguláselhárítás, az árak itt 20-25 %-kal alacsonyabbak (olcsóbb a munkaerő és az energia; de pl. a nyersanyag ugyanannyi, sőt). Igaz, a minőség is gyengébb. Ha érdekelne titeket, szívesen közvetítek. Elérhetőségem:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr924870135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása