Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Kolozsi László: A farkas gyomrában

Kedves Olvasóink!


Sok szeretettel meghívjuk Önöket december 10-én 18 órára a Nyitott Műhelybe (Budapest, Ráth György utca 4., 1123) Kolozsi László A farkas gyomrában című könyv bemutatójára. A beszélgetést Hamvay Péter újságíró vezeti.


Dr. Kolozsi László

Forgatókönyvíró, író, egyetemi tanár, kulturális kritikus, 44 éves. Szeged mellett, egy kis faluban nőtt fel. Jogot tanult. Egyetemi évei alatt, majd az azt követő mintegy tizenöt évben volt kőműves segédmunkás, juhász, szerkesztő, újságíró, majd távközlési szakjogász, egy nagy távközlési cég alkalmazottja, később önálló ügyvéd. Többek közt büntető ügyekkel is foglalkozott. Kritikusi pályáját film majd komolyzenei kritikusként kezdte. Jelenleg a leginkább zenés színházi és régi zenés előadásokról ír. Tévés filmsorozatokon is dolgozott. A MOME – dramaturg - tanára, Tarkovszkij képalkotásáról szóló doktoriját igyekszik jövőre befejezni. Eleddig két krimije jelent meg. Idén bekerült a Filmalap díjazottjai közé.


A helyszínen a kötet kedvezményesen megvásárolható lesz.
A belépés ingyenes!






Véres képeslap Erdélyből- Orbán János Dénes Alkalmi mesék idegbeteg fölnőtteknek című könyvének bemutatója

Az Előretolt Helyőrség irodalmi humorestje

„Ők a hírhedt csíki székelyek. Termetük szálkás és izmos, mellük szőrös, szemük vérben forog, zsebükben beretvaéles bicska, övükben fejsze. Aztán a férfiakról ne is beszéljünk…”

Sok szeretettel meghívjuk Önöket Orbán János Dénes Alkalmi mesék idegbeteg fölnőtteknek című könyvének bemutatójára, irodalmi humorestjére december 9-én, 19 órára Könyvtár Klubba (1088 Budapest, Múzeum krt. 4). Az est fényét emelik Orbán János Dénes mellett:

Demeter Szilárd
Dobai Bálint
Nagy Koppány Zsolt
Márkus András
Muszka Sándor

Föllép a Köszönjük a Meghívást Utózenekar (KAMU)

Heiser Ádám – ének
Demeter Szilárd – basszusgitár
Megadja Gábor – gitár
Stumpf András – gitár
Tiszai Vivien – dob

Special guest:
BARICZ GERGŐ




Korszerű tudomány

Kolozsi László

A farkas gyomrában

Az emberben ott szűköl az állat

Ismerjük a történet végét. Családi házaikból kifüstölt romákat végeznek ki sötét ruhába öltözött idegenek. Egy kisfiú elszalad, utána mennek, levadásszák.
Miért válnak egyetemista fiatalok rasszista maffiózókká? Milyen indulatok és érdekek taszítják az egyetemi hallgatói önkormányzatokat szélsőséges politikai csoportok vonzáskörébe? Hogyan lehetséges az, hogy kulturált, képzett emberek aljas gyilkosok rémtetteiben közreműködnek? A kortárs magyar krimi e hátborzongatóan életszerű mesterműve a kirekesztés, a megbélyegzés végső, tragikus következményeivel szembesít, miközben elmeséli a kisiklott életű cikkíró, Fehér Dávid fejlődéstörténetét. Kolozsi László kiváló ritmusú, pörgős regénye létező társadalmi folyamatok valós mozgatóit tárja fel. Olvasmányos nyelve és fordulatos cselekménye mögött pedig kirajzolódik a mai magyar társadalom legszégyenletesebb drámája.

Kolozsi László: A farkas gyomrában!

ISBN 978 963 293 370 2
Terjedelem: 516 oldal
Méret: 135 x 215 mm
Kötés: Kartonált, füles
Ára: 3490 Ft
Megjelenés: 2014.10.17.
E-könyvben is!


Orbán János Dénes

Alkalmi mesék idegbeteg fölnőtteknek

OJD az erdélyi Villon, csak még nem akasztották föl!

A javíthatatlan akasztófavirág író-poétának kétségkívül ez a legkomolytalanabb kötete az eddigiek közül. Bár OJD-től megszokott módon a könyvben csak úgy sorjáznak az irodalmi és nyelvi bravúrok, a felnőttmesék elsődleges és vállalt célja a polgárpukkasztás és a könyörtelen kacagtatás. Micimackó székely góbévá vedlik, a kis herceget kíméletlenül seggbe rúgják, a népmesék hősei irdatlan lőcsükkel forgatják föl a világot, mindent megtudunk a poétaóriások ivargerendájáról, és végül Jessica Albát is beszippantja a pajzán költői örvény. Nem feltétlenül egy nőegyleti olvasmány, s ha véletlenül ép idegrendszerű olvasója akad, mire a végére ér, garantáltan idegbeteggé röhögi magát.

Orbán János Dénes: Alkalmi mesék idegbeteg fölnőtteknek

ISBN 978 963 293 392 4
Odalszám: 192 oldal
Méret: 125 x 195 mm
Kötés: Kartonált, füles
Ára: 2990 Ft
Mgjelenés: 2014.11.19.

Külön is ajánljuk még:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr526960637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása