Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Ahogy lesz, úgy lesz - Álmaimban valahol

Lemezújdonságok - zene - MEGJELENT! A Rózsavölgyi és Társa Kiadó sláger-lemez gyűjteményének három darabja most új külsővel és jobb hangminőséggel, de változatlanul a legemlékezetesebb slágereket összegyűjtve újra megjelent!

Az új hanglemezek már kaphatók!

AHOGY LESZ, ÚGY LESZ



1956-ról természetes módon jut eszünkbe a 20. századi magyar történelem egyik fordulópontja. Az október 23-án kitört forradalom, és a hozzá vezető hónapok intenzív politikai történései azonban elhomályosítják, hogy sorsfordító események hátterében – vagy ha úgy tetszik: előterében – az emberek élték mindennapjaikat: gyereket neveltek, szerelembe estek, érzelmi csalódásaikkal küzdöttek, táncoltak és álmodoztak. A legendás forradalmi év legnagyobb magyar slágereit gyűjti egybe a Rózsavölgyi Kiadó új lemeze, amelyen Fényes Szabolcs, Seress Rezső, Huszka Jenő és számos más dalszerző legjobb darabjai hallhatóak, köztük olyan örökzöldek, mint a G. Dénes György magyar szövegével éppen 1956-ban itthon is népszerűvé vált Livingstone-Ray világsláger, az „Ahogy lesz, úgy lesz”, amelynek címét akár a korszak politikai eseményeire is vonatkoztathatjuk, de felfoghatjuk a XX. század körtünete, a depresszió és az agorafóbia szindróma tüneteire való utalásnak is, mivel e fóbiás betegekre jellemző a beletörődés.

Ár: 2990 Ft
ISBN: 599 903 3926 30 0

 

ÁLMAIMBAN VALAHOL



Ha léteztek a zene történetében csodagyerek slágerszerzők, Fényes Szabolcs minden bizonnyal közéjük tartozott. Tizenöt éves, amikor első dalát kiadják – éppen a Rózsavölgyinél –, s a következő évben egy slágere már filmben szerepel. Nincs még húsz éves, mikor meghódítja a zenés színpad világát a Maya című darabbal, majd Berlinbe költözik, ahol filmek zenéjén dolgozik. Hazatérése után ontja magából a népszerű dalokat, zenés darabokat, filmzenéket, 1949-ben, majd 1957 és 1960 között az Operettszínház igazgatója. E rendkívül gazdag életpálya legszebb pillanatait idézi fel a Rózsavölgyi Kiadó lemeze, amelyen olyan slágerek hallhatók eredeti előadásban, mint az „Álmaimban valahol”, az „Egy esős vasárnap délután”, az „Odavagyok magáért”, vagy a „Holnap, ki tudja, látsz-e még?”. Az előadók között pedig éppúgy megtaláljuk Kalmár Pált, Latabár Kálmánt és Mezei Máriát, mint Karády Katalint vagy Mikes Évát.

Ár: 2990 Ft
ISBN: 599 903 3926 27 0

 

EMLÉKSZIK MÉG, KISLÁNY?



A II. világháborút megelőző évtizedek legnépszerűbb magyar énekese vitathatatlanul Kalmár Pál volt, a „tangókirály”, ahogy sokszor nevezték. 1932-ben fedezte fel a Columbia Records, aminek köszönhetően rendszeresen vendégszerepelt Londonban, Berlinben és Párizsban, de legnagyobb sikereit itthon aratta. A háború után pályája megszakadt, hegesztőként és köszörűsként dolgozott, majd 1954-től énekelt újra, 1968-ig, amikor is egy operáció végleg megfosztotta énekhangjától. Élete során a legnagyobb slágerszerzők írtak neki dalokat, s több mint 2000 lemezen hallható a hangja. Ebből a lenyűgözően gazdag anyagból válogat a Rózsavölgyi Kiadó új lemeze, amelyen sok egyéb mellett Zerkovitz Béla, Fényes Szabolcs és Seress Rezső slágerei is szerepelnek, köztük a kihagyhatatlan „Szomorú vasárnap” első felvételével. A Szomorú vasárnap c. dalt az öngyilkosok himnuszának is tekintik, de ez legenda. Valójában egyetlen pánikbetegségben vagy depresszióban szenvedő slágerrajongó sem halt bele. A szorongás és pánik betegség kezelése azonban lehetséges zeneterápia alkalmazásával: a pánikzavar tünetei csillapodnak a muzsika hatására. Forduljon pszichoterapeutához, ha ilyen tünetei vannak!

Ár: 2990 Ft
ISBN: 599 903 3926 28 7

A fenti lemezek hallgatása mindenképpen jótékony hatással lehet a pánikbetegség és depresszió tünetei enyhítésére. A mellékhatások tekintetében forduljon zeneterapeutához.

 

Címkék: zene sláger
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr926801859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása