Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Az USA-ban elhízik az Alfa Romeo

A szuper autót felhizlalták. Mintegy 100 kg-mal nehezebb az Alfa Romeo 4C az Egyesült Államokban.

207839_alfaromeoindex.JPG

Ezzel a sportkocsival tér vissza az olasz márka az Egyesült Államokba. Persze ez javarészt hurráoptimizmus lesz, hiszen az ottani autó közel se lesz olyan fürge és könnyen kezelhető, mint amit itt Európában lehet majd kapni.

A középmotoros kupénál különösen sokat dolgoztak azon a mérnökök, hogy az könnyű legyen, például az 1,75 literes négyhengeres motort is alu-blokkossá alakították, a kocsi gerincét alumínium-karbon térváz adja. Az eredmény 895 kg-os saját tömeg, amihez 240 LE tartozik – egy lóerő 3,73 kg-ot mozgat. Ahhoz, hogy az Egyesült Államok előírásainak megfeleljen az autó, komolyan módosítani kellett. Sokkal több alumínium van a struktúrában, teljesen új benzinellátó rendszert kellett készíteni és az energiaelnyelő elemeket is módosítani kellett, így nagyjából 100 kg-mal lesz nehezebb az ottani Alfa Romeo 4C. Ez pedig már jelentős eltérés, hiszen 1 lóerőnek már 4,1 kg-ot kell mozgatni. Az Alfa Romeo 4C-t már nagyon várják a rajongók, sok mindenkinek a kedvence.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr695512903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása