Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Műanyag autók Budapesten

muanyag-auto.jpgÚj típusú műanyag autót mutattak be a Budapesti Zeneakadémia Télikertjében. A gépjármű hátsó kerekeit egy-egy 207 lóerős villanymotor hajtja, kiegészítőként a hatótávolság növeléséhez egy 1,2 literes benzinmotort is beszereltek, így a verda elég messzire elporzik, ha a vezetője úgy akarja.

Az autó érdekessége, hogy a műanyag télikert-ablak gyártó-emelő is működik benne, amely egy szamizdat-kallantyúval és sms-kampánnyal gombnyomásra nem csupán hanem, de is.

Budapest Télikert

Honlapajánló alkalmazás a nyílászáró télikertépítő szerkezetet oldja ki, hanem Beethoven VII. szimfóniáját is lejátssza - ez a tulajdonsága tette alkalmassá arra, hogy éppen a Zeneművészeti egyetemen kerüljön bemutatásra, ahol emellett a kiállítók szemléltették Dr. Kállay O. Béla új találmányának, a zenés arvisura-linképítésnek a működését a gyakorlatban, amelynek szintén szerepe lesz Budapest közlekedési megújításában.

A kiállítók újságírók kérdésére válaszolva elmondták, hogy a műanyag autó ablakát támasztó hölgyben viszont nincsen semennyi műanyag, szépen ágaskodó keblei soha nem láttak szilikont. Azt gondoljuk, ez mindenképpen ösztönzőleg hat a környezetbarát gépkocsigyártás felvirágoztatásában és elősegítheti, hogy az effajta gépjárművek minél több budapesti autókölcsönző állományában elhelyezést kapjanak tartós autóbérlés céljából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr495404210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása