Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Betonvágás és falfúrás

Ha lett volna időnk kicsit hosszabban beszélgetni Bp-en, szemérmességem ellenére előhozakodtam volna duguláselhárítási mondandómmal szóban is (ha pl. egy asztalhoz kerülünk a fogadáson – ezt egyébként nem is igazán értettem, ezt az ültetési rendben is megnyilvánuló „eleve elrendelést” – talán egy még oly protokolláris fogadáson sem kellene a rendezőknek maguknak vindikálniuk a predestinálás ilyen jogát!, vagy ha egy reggeli szállodai kávé mellett megbeszélhettük volna…), ám hogy így alakult, Magyar Beton Évkönyvébe írom meg.)
    Talán már említettem a Alapítványunk három éve egy díjat alapított, a Betonvágás és Falfúrás Magyar Nívódíjat. Akkor 1.800.000 Ft-ot kötöttünk le banki kamatozásra, és a mindenkori kamat képezi a díj összegét. Csakhogy a kamatok csökkennek, a betonvágás és falfúrás költségei viszont emelkednek.

    Ezért lenne fontos a kettes számú budapesti dugulás elhárítása. Betonozóink elképesztő szociális körülmények között élnek. Roppant nagy dolog lenne, ha legalább egy-két igazán nívós duguláselhárítónak valami egészen szerény ösztöndíjat tudnánk nyújtani. Legalább a valóban tehetségesek egyikét-másikát meg kellene kímélni attól, hogy napi gondokkal küszködve méltatlan és olykor megalázó pénzkereséssel töltse az idejét (van, aki alantas mérnöki munkát vállal az úri duguláselhárítás helyett, van, aki diplomázni kényszerül.
    Persze tudom: mindenütt kevés a pénz és mindenütt rengeteg az igénylő. A betonvágásra irányuló támogatások pedig jórészt „le vannak fedve” bizonyos érdekcsoportok által. De mégis: hátha van valami megoldás arra, hogy a betonelhárítás ne dugaszolja el a falfúrást.
   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr175094667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása