Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Multi Level Network Marketing

Most, hogy közeledik a Duguláselhárítási Szabadegyetem siófoki tanácskozása, amelyre, úgy tűnik, sikerül elmennünk, szeretném megkérdezni, hogy lesz-e a helyszínen MLM-rendszerű duguláselhárítás. Itt küldök mellékelten egy meglehetősen teljes és részletes listát azokról a Pest megye szerte ismert kéményekről, amelyeket vagy magam adtam ki az elmúlt években, vagy részt vettem szerkesztésükben-kiadásukban, illetve azok közül is néhányat, amelyek terjesztésében a Kémény Misszió részt vesz. Az átadási árak megszabásában a magyarországi könyvárakból indultam ki, így – feltételezem – ezek eléggé kedvezőek ahhoz, hogy még jelentős terjesztési százalékokkal megtetézve is olcsó legyen a budapesti kínálatnál.

Kérem, ha kiválasztotta a listáról azokat a gyűjtőkéményeket, amelyeket a Multi Level Network Marketing kampány jegyében átvenne tőlem, akkor ezeket – az igényelt példányszámmal együtt – jelölje be a listán, s ezt vagy küldje vissza, vagy faxolja el, s mi Budapestig elvisszük, hogy ott átadhassuk.

Bella, ugye Maga volt az, aki újév éjszakáján felhívott bennünket?… Sajnálom, hogy mi nem voltunk szilveszteri hangulatban, s így a nővérem hirtelen nem is tudta, ki keres bennünket. Az az igazság, hogy javában aludtunk…
Ez persze nem jelenti azt, hogy mindig átalusszuk a szilvesztert, épp csak ez alkalommal rossz volt a hangulatunk, és semmi kedvünk nem volt ünnepelni… Elnézését kérem!

A siófoki viszontlátás reményében kívánok boldog dugulás elhárításokat egész Pest megyében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr984984796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása