Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Ennél ritkább Mercedest nem vehetsz

Nem minden nap vesz az ember Mercedest, de ilyet az biztos nem talál mindenhol. Eladó egy nagyon ritka Mercedes prototípus, a CW311-es, kicsivel egymillió euró alatti áron. Az 1978-ban kifejlesztett modellt a Le Mans-i futamra építették, de sosem jutott el a versenypályáig.

4607498_fc48c4b4b6f77bed098c6b3d085cfa76_wm.jpg

Az autó a kor színvonalán rendkívül újszerűnek és gyorsnak számított, egyik jellegzetessége a rendkívül alacsony, 0,311-es légellenállási tényező, amelyről a nevét is kapta. A hajtásról egy 5,6 literes, V8-as motor gondoskodik, amely több mint 400 lóerős. Ennek köszönhetően a prototípus menetteljesítményei még ma is tiszteletet parancsolóak: nulláról százra alig 5 másodperc alatt gyorsul, a végsebessége pedig meghaladja a 300 km/h-t.

Bár az autó sosem került gyártásba, a fejlesztést vezető Eberhard Schulz által alapított Isdera manufaktúra, néhány kisebb változtatás után mégis legyártott harminc darabot. Ezek az autók Isdera Imperator 108i néven kerültek forgalomba 1984 és 2001 között. Nekem annyira nem tetszik, de biztos van aki megvenné.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr95447336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása