Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

31 új autót karcoltak össze a szerbiai Fiat gyárban

Elégedetlenek a szerb Fiat munkások, kevés a fizetés és rosszak a munkakörülmények, amit egyikőjük csavarhúzó segítségével juttatott kifejezésre.

201002_fiatindex.jpg

A Fiat jelentős beruházással modernizálta az egykori Zastava üzemet Kragujevacban, ahol nemrég megindult a Fiat 500L sorozatgyártása, amit annak rendje és módja szerint meg is ünnepeltek.

A helyzet azonban nem annyira rózsás, ahogy azt kommunikálják. Május 24-25 fordulóján, az éjszakai műszakban egy dühös munkás megrongált 31 darab, már lefényezett karosszériát. Fényképek nincsenek, a sajtóhírek szerint obszcén ábrákat és szavakat karcoltak rá a lemezekre, meg néhány nem éppen baráti személyes üzenetet a gyár- és a műszakvezetőnek. Az alapvető kifogások: kevés a fizetés, személyes konfliktus a műszakvezetővel, és nem hagyják őket dohányozni menni. Az autókat fényezését kijavították a gyárban, ami nem biztos, hogy a 30 érintett autó tulajdonosát boldogítja: amikor újra eladásnál megmérik majd a festékvastagságot, akkor a gyári érték dupláját mérik majd, miközben ő tényleg vigyázott a Fiat 500L-re.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr415340001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása