Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
2020. július 19. 16:40 - seo pr

Hogyan előzzük meg a dugulást a fürdőszobában?

Csatorna tisztítása, higiénia

fertőtlenítés fürdőszoba dugulásA fürdőszobai dugulások egyik korai előjele a kellemetlen szag, melyet a lassú vízlefolyás követ. Ez ellen a rendszeres tisztítással és fertőtlenítéssel, a higiénia betartásával tehetünk. A duguláselhárításban a leghatékonyabb megoldás a megelőzés. Érdemes megakadályozni a kellemetlenségeket, hiszen sokkal egyszerűbb a megfelelő szerek alkalmazásával tisztántartani a lefolyót, mint később a dugulást speciális eszközök segítségével elhárítani, megszüntetni.

Klór-dioxid és a csövek tisztántartása

A fürdőszobai lefolyócsövek egyik ellensége a vízvezetékeket is veszélyeztető biofilm kialakulása. A legtisztább ivóvíz is szennyeződhet a csővezetékes szállítás közben, a kialakult biofilm pedig táptalaja a legtöbb baktériumnak. Az egyre vastagodó biofilm szűkíti a lefolyócsöveket, melyekben így könnyebben megtapadhat a szennyeződés, ami könnyen duguláshoz vezet.

A fürdőszobai fertőtlenítéshez is használt, klór-dioxid alapú szerekkel nem csak az ivóvíz kezelését oldhatjuk meg biztonságosan, hanem a csővezetékekben lévő biofilm is leoldható. A megfelelő higiénia betartása a dugulások megelőzését is jelentheti.

Átláthatóság, tisztaság és higiénia

A dugulás kialakulásának megelőzésében, a higiénia fenntartásában komoly szerepe van a jó tervezésnek és az optimális kialakításnak is. Fontos átláthatóan és jól hozzáférhetően elhelyezni a csővezetékeket és a különféle szerelvényeket. A jó helyre tervezett revíziós nyílás segítségével nem csak elháríthatóak a dugulások, hanem meg is előzhetők. Segítségükkel elvégezhető a rendszeres karbantartás és fertőtlenítés is. Az optimális csővezetékek minimális kanyarmennyiséggel dolgoznak, így csökkentve a szűkülések keletkezésének lehetséges helyét.

A klór-dioxid oldat segítségével eltávolítható és elpusztítható a csatornákban megtelepíthető baktériumok majdnem száz százaléka, így biztosítva az egészséges és biztonságos fürdőszobai környezetet.

Tovább
Szólj hozzá!
2020. április 13. 20:11 - seo pr

Szennyvíz tárolása és szállítása műanyag tartályokban

Szennyvíziszap átmeneti tárolás és feldolgozás

szennyvíz tártoló tartályA szennyvíz feldolgozása során első lépésként kivonják a lehető legtöbb vizet a szennyvíziszapból. Minden olyan esetben, amikor az összegyűjtött hulladék nem szállítható közvetlenül a felhasználás vagy a végleges elhelyezés helyszínére, vagy nem áll rendelkezésre a végleges megoldás, szükség van átmeneti tárolásra, mely tartályokban, műanyag hordókban vagy egyéb berendezések segítségével történhet.

Ipari hulladék tárolása

A tárolás ipari hulladékoknál történhet az ipartelepen belül, meglévő tartályokban, hordókban, ha a feltételek ott megteremthetők. Egyébként rendszerint külön tároló helyet kell létesíteni. Ennek kialakítására - mind a létesítést, mind a működtetést illetően - ugyanazok a szabályok érvényesek, mint amelyeket a jogszabályok, illetve a műszaki irányelvek az azonos fajtájú hulladék végleges deponálása esetére előírnak.

A tárolás átmeneti jellege nem nyújthat semmilyen engedményt a környezet veszélyeztetése vagy károsítása terén, azonban az átmeneti tározó kialakítása gyorsan és egyszerűen történhet a megfelelő mennyiségű műanyag tartály segítségével.

Szennyvíz és szennyvíziszap szállítása

A szennyvíz hulladékok szállítása elkerülhetetlen, ugyanakkor mindig nagy kockázattal járó tevékenység, jelentős veszélyforrás, melyhez megfelelő műanyag tartályokat kell használnunk, emellett érdemes kármentő tálcát is beszerezni.

Az anyagmozgatás, a helyváltoztatás azzal a veszéllyel jár, hogy a hulladék ellenőrizetlenül szétszóródik és olyan helyre kerül, ahol káros hatása ellen nehéz védekezni. Ezért bármilyen hulladék szállításakor a legnagyobb gondossággal kell eljárni, ilyenkor segíthet az anyagmozgatás helyszinén elhelyezett műanyag tálca.

Szállítási módok

A szennyvizet és hulladékokat rendszerint közúton, vasúton vagy vízi úton szállítják, de a nagy mennyiségű folyékony anyagok esetében alkalmazható a csővezetéken való hidraulikus szállítás is, ami viszonylag a legbiztonságosabb és mindenképpen a legolcsóbb módszer.

A hulladékok felszíni járműveken történő szállítását nemzetközi egyezmények szabályozzák, amelyek a hulladékokra ugyan külön nem térnek ki, de ismerik a „veszélyes áru” fogalmát, amelybe a hulladékok általában, de a veszélyes hulladékok mindenképpen — beletartoznak. Az ilyen folyadékok szállítására speciális, tanúsítvánnyal ellátott műanyag tartályokat kell beszerezni.

Tovább
Szólj hozzá!
2020. március 18. 21:52 - seo pr

Mire jó a szájmaszk?

Használjunk maszkot az koronavírus ellen? - fogorvos tanácsa

orvosi maszkBizonyos szempontból a védőmaszkok viselése lehetővé teszi a baktériumok szűrését és megvédhetik magukat az emberek a vírusok támadásától, vagy átadásától a környezetükben tartózkodóknak. Gyakran láttunk és látunk influenzajárvány idején maszkban vásárló, közlekedő embereket. De vajon tényleg megvéd a maszk a vírustól, feleslegessé teszi a fertőtlenítést?

A Covid-19 járvány terjedésével egyidőben szintén előkerültek a különböző típusú maszkok, pedig használatuk nem feltétlenül indokolt.

Milyen maszk hatékony a koronavírus elleni védekezésben?

Nagy a félreértés a maszkok hatékonysága és típusaik körül. Érdemes tájékozódni, mielőtt feleslegesen felvásároljuk azokat a maszkokat, melyekre másoknak kifejezett indokuk lenne.

Sebészi maszk

A vény nélkül vásárolható ún. sebészi maszk nem teljesen zárt, ennél fogva nem szűri meg teljesen az apró cseppeket, bejutást enged az arcra, a légutakba. Ez a típusú maszk tehát nem véd teljeskörűen a vírus ellen, egészséges ember feleslegesen hordja a fogorvoshoz is. Használata kizárólag azoknak javasolt, akik légúti betegségekkel küzdenek, köhögési rohamokkal vagy folytonos tüsszentéssel terjesztenék a vírust munkahelyükön, tömegközlekedés, vagy vásárlás során a termék.

Az egészségügyi dolgozók sok esetben kötelesek a sebészi maszk használatára, maszkot viselnek a műtőkben, vagy bizonyos fogászati beavatkozások alkalmával.

A készletek kifogyása veszélyeztetheti a biztonságos munkavégzésüket! Számos vizsgálat rámutatott arra, hogy a jelenlegi helyzetben nem hatékony a lakosság számára az eldobható maszk viselése, viszont a pánikszerű felvásárlásuk megfosztotta a beteg embereket attól, hogy viselésükkel megóvják környezetüket a vírusok terjedésétől.

FFP maszk

Az FFP maszk teljesen zárt termék, mely rásimul az arcra, kilégzőszelepének köszönhetően nem tud szűrés nélküli levegő beáramolni, a teljes felületén keresztül megszűri még az apró cseppeket is, ezáltal hatékonyan véd az esetleges fertőződés ellen.

Ilyen maszkokat csak indokolt esetben használnak az egészségügyi dolgozók is, vagy a mentősök, fertőző osztályon dolgozók, akik ténylegesen súlyos betegeket ápolnak.

A készletek kimerülése esetén előfordulhat, hogy azoknak nem marad, akiknek valóban szükségük lenne rá.

Mikor indokolt maszk használata?

A légzőszervi fertőzés gyanúja vagy bizonyított betegség esetén sebészi maszk hordása javasolt, hogy megvédjen másokat a tüneteitől (otthon, vagy nyilvános helyeken). A maszk használható a vírusnak való kitettség megelőzésére is, ha otthonában vagy környezetében beteg ember tartózkodik. Azonban tudni kell, hogy ezek a maszkok nem védenek teljeskörűen.

A koronavírus átviteli módja lényegében megegyezik az influenzáéval, azaz emberről emberre terjed szoros kapcsolat során cseppfertőzéssel (például puszilkodással, rátüsszentéssel). A maszkok használatával tehát csökkenthetjük indokolt esetben a vírus terjedését, de mit sem ér, ha az alapvető higiénés szabályokat nem tartjuk be, nem mosunk rendszeresen kezet, a szennyezett felületeket nem tisztítjuk és nem tartunk kellő távolságot az érintett személytől.

Tovább
Szólj hozzá!
2019. október 30. 10:03 - seo pr

Pánikbetegség öngyógyítása: online terápia

Online terápia program pánikbetegség öngyógyítására

pánik vizparton - öngyógyításA kognitív viselkedésterápiát interneten keresztül végzik egyes terapeuták, mert a rendelőbe eljutás tipikusan olyan helyzet a fóbiás beteg számára, amely pánikrohamot válthat ki. A pánikbetegség leküzdése és az agorafóbia öngyógyítása távoktatással is lehetséges oktatóvideókkal otthon, pszichológus irányításával. A terápia lényege, hogy a pánikbeteg megtanulja korrigálni a testi tünetek kiváltotta gondolatokat. A leghatékonyabb terápiás kezelés kognitív viselkedésterápia-gyakorlatok segítségével érhető el. Az öngyógyító munka későn kezdett online kezelés esetén is eredményes a vízparton.

Szolgáltatás. A kognitív pánikbetegség öngyógyítása videógyakorlatos terápia során egyfajta irányított begyakorlás módszerével történik, így rögzülhet, hogy a szorongást nem követi semmilyen katasztrófa, nem robban fel a műanyag tartály. A távoktatási metódus megválasztása önértékelő kérdőív kitöltése után személyre szabottan történik.

Pánikzavar, roham - panic attack


A pánikroham öngyógyítás segítségével megelőzhető Alkalmazzuk az online terápiás technikát, az eseti vagy krónikus pánikbetegek erre jól reagálnak. Pszichodráma- és agorafóbia-csoportok indulása esetén árkedvezmény igényelhető a traumák feloldása érdekében. Bevethető a regresszív hipnózis terápia és az autogén tréning is.

A kognitív pszichológusok szerint a pánikbetegség a szorongásos pszichés zavarok közé sorolható, okai változatosak. Az öngyógyítás módszerei jól használhatók fel a betegség tüneti kezeléshez, így az agorafóbia gyógyítása otthon is megoldható, akár telepatikus úton az. Online terápiával  a pánikbetegek akár heteken belül leszoknak téveszméikről, és pánikroham esetében a beteg megtanulja felismerni és diagnosztizálni a kórképet és kezelni a klór-dioxid adagolót a roham (panic attack) pillanatában.

Tovább
Szólj hozzá!
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása