Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

A valaha volt leggyorsabb Skoda

Íme az uj Skoda. Az eddigi történelmének leggyorsabb autója az új Octavia RS. Bevált recepten ne változtass, tartja a mondás. Ennek megfelelően a Skoda Octavia RS is csak második ránézésre tűnik ki a forgalomból, különösen, hogy az új generációnál alapból nagyobb légbeömlőket használnak.

201433_octaviaindex.jpg

2,0 literes benzines turbómotort kínálnak 220 lóerős teljesítménnyel, 350 Nm-es maximális nyomatékkal. Így motorizálva 6,8 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás tempóra az RS, végsebessége pedig 248 km/óra. A rengeteg új technikának (motorleállító, regeneratív fékezés) hála 19 százalékkal alacsonyabb a szabványos átlag az elődnél.

Akinek még ez is sok, és a sportos vezetési élmény helyett inkább a fogyasztásra gyúr, annak a szintén új fejlesztésű, 2,0 literes TDI 184 lóerős változatát kínálják. Ezzel már 8,1 másodpercig tart a százas sprint, és 232 km/óránál vége a dalnak. Mindkét erőforráshoz alapáron hatfokozatú, kézi kapcsolású váltót adnak, extraként hatfokozatú DSG is kérhető, de valódi helyett csak fékezéses differenciálzárat adnak.

201430_octavia2.jpg

201431_octavia3.jpg

Természetesen az RS-nél alapáron a független hátsó felfüggesztést adják, 17, 18 és 19 colos felnit is választhatnak a vásárlók. A belső térről egyelőre nincs fénykép, de azt leírták, hogy sportos, fekete belső jellemzi a típust. A sportos autóra vágyóknak teljesen jó választás lesz az új autó. A Skoda Octavia RS először a Goodwood FOS-on (Festival of Speed) fog bemutatkozni a nagyközönségnek.

Címkék: autó skoda benzin
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr275347036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása