Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Dugulás elhárítása Pest megyében

Az egész Pest megyében és környékén tapasztalt nagy közlekedési dugókról szóló hatósági jelentés csak a mai napon jutott el hozzánk, így picit késve postázzuk tovább; a késedelemben társunk a Kémény Misszió is.

A helyzet eléggé válságos. Hogy a megye teljes területén és mindenütt a budapesti agglomerációban lépésről lépésre halad az autós közlekedés a legtöbb főúton, az igen sérelmes minden itt lakó és ide látogató számára. Hát még ha a dugulás szorulással jár együtt!

Minden tévéállomás más-más információt közölt azt illetően, hogy gyerekeink számára mennyibe kerül ilyen körülmények között az utazás, valamint arról is, elfogadta a Duguláselhárítási Központ jelentkezésünket. Ha mindenképpen – és jelentős mértékben – hozzá kell járulnunk Misszió költségeihez, arra az esetre lenne egy áthidaló javaslatom is. Nekünk – mint kéménybélelési szakértőknek – van több gyerek- és ifjúsági kéményünk. Ezekből összeállítanánk egy a részvételi díjnak megfelelő csomagot, és „természetben” számolnánk el. Szükség esetén a központi és ipari kéményekről számlát is tudunk adni, így legfeljebb az ÁFA összegét veszítjük. Kérlek, mérlegeld ezt a lehetőséget is, mert, szó se róla, a gázelvezető csatornák elszállításának is jelentős a költsége és az ezen felüli részvételi díj éppenséggel nem fickándozik a zsebünkben. Ugyanakkor azt gondoljuk, hogy a korszerű kémények nélkül a közlekedési dugulás elhárítása lehetetlen, így kérjük a Központ mielőbbi effektív intézkedését az országos jelentőségű ügyben. Pest és környéke aggódva figyeli a fejleményeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr504990701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása