Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Zenei időszámítás - Slágerlista

Kezdődik a téli zenei időszámítás

- Péntek a zene napja. Magyar New Music Fridays Slágerlista: Dal 2027. Nagy várakozás, hosszas előkészületek és dobpergés után 2017. január 13-án, pénteken megjelent a The xx harmadik stúdióalbuma. A brit indie pop trió "I See You" című lemeze mától megvásárolható, letölthető, meghallgatható! A The xx aktuális rádiós dala, az "On Hold" volt az első jel arra, hogy a zenekar új albummal készül. Majd a "Say Something Loving" című újabb ízelítő látott napvilágot, ami szintén megtalálható az "I See You" tracklistáján: 1. Dangerous 2. Say Something Loving 3. Lips 4. A Violent Noise 5. Performance 6. Replica 7. Brave For You 8. On Hold 9. I Dare You 10. Test Me

Magyarországon is pénteken indul a zenei időszámítás

Új slágerlista és új slágerlistahét 2017-től

Magyarország is csatlakozott a New Music Fridays nevű zeneipari kezdeményezéshez, amely az immár világszerte péntekenként megjelenő új kiadványokra helyezi a hangsúlyt. 2017 első hetétől már hazánkban is péntektől csütörtökig tart a hivatalos slágerlisták heti ütemezése. A váltást ráadásul egy vadonatúj, kizárólag magyar dalokból álló rádiós slágerlista elindításával ünnepeljük!

A péntek a zene napja - Dal 2017

A TNS korábbi független kutatásai kimutatták, hogy a véleményt nyilvánító fogyasztók több mint kétharmada (68%) jelölte meg a pénteket vagy a szombatot mint az új zene iránti igény ideje.

A közelgő hétvége mindig jó alkalmat biztosít arra, hogy a rajongók megismerjék a zenei újdonságokat, kedvenc előadóik vadonatúj dalait, videóklipjeit, albumait. A 21. századi "zenefogyasztási" szokásokhoz igazítjuk a hivatalos slágerlisták elkészítését is, így immár a MAHASZ hazai és nemzetközi partnerei együttműködnek abban, hogy az eladási, rádiós játszási, dance és stream hallgatási slágerlisták péntektől csütörtökig tartó bontásban kerüljenek nyilvánosságra.

2017 első slágerlistahete ennek megfelelően technikailag 2016. december 30-tól 2017. január 5-ig tartott, az ezen időszakra vonatkozó első chartok máris megtalálhatók a www.slagerlistak.hu oldalon.

Magyar Rádiós Top 40 - új slágerlista kizárólag magyar dalokkal!

Az egyre színesebb magyar zenei paletta, a pezsgő élőzenei világ, valamint a nemzetközi trendeknek megfelelő modern pop és elektronikus zenei szcéna mind remek apropót teremtettek arra, hogy új slágerlista induljon Magyarországon - csak magyar dalokból! 2017 első hetében először jelent meg a Magyar Rádiós Top 40, amely a hazai rádiós játszási adatok alapján, játszásszám szerint rangsorolja a legnépszerűbb magyar slágereket.

Az új chart első heti listavezetője a Halott Pénz feat. Agebeat & Kovary "Élnünk kellett volna" című felvétele, a dobogón őket követi Soulwave "Kalandor" című dala, valamint a New Level Empire "Szerteszét" című szerzeménye.

Hány dallal szerepel a listán a Halott Pénz? És a Wellhello? És Rúzsa Magdi? Minden kérdésre választ ad az google-optimalizált honlaptartalom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr2212123355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása