Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Fórum Ferenc pápa bolíviai beszédéről

Kedves Barátaink!

Lehet-e? Fórumunk helyszíne, a Deák téri evangélikus gyülekezeti nagyterem egyelőre alig megközelíthető. Az augusztusra ígért   múzeumi felújítás - remélhetőleg - októberben befejeződik. Ezért szeptemberi Fórumunk elmarad. Az október 21.-re tervezett első előadás és vita helyszíne a Károli Gáspár Református Egyetem BTK díszterme lesz a Kálvin tér mellett, a Reviczky u. 4-ben. A november 16-i és a dec. 14-i összejöveteleinket már a Deák térre tervezzük.

Változást akarunk! És mindannyian tehetünk érte!

Fórum Ferenc pápa bolíviai beszédéről

  1. október 21.

http://www.egyhazestarsadalom.hu/kereszteny-tarsadalomkep/ferenc-papa-boliviai-beszede/

A beszéd 2015. július 9-én hangzott el a bolíviai Santa Cruzban a Népi Mozgalmak Világtalálkozóján, melyet az Igazságosság és Béke Pápai Tanácsa és a Pápai Társadalomtudományi Akadémia hívtak össze. A katolikus egyházfő azzal kezdte beszédét, hogy ne féljünk kimondani, hogy az egész világra kiterjedő alapvető szerkezeti változásra van szükség. Olyan pozitív változásra, amely a „profit mindenáron” uralta folyamatokat feltartóztatva a földi élet és az emberi közösségek szolgálatát állítja előtérbe. Hangsúlyozza, hogy bár a napi hírek láttán sok ember azt gondolja, hogy nem tehet semmit azon kívül, hogy magáról, illetve családjáról és barátainak szűk köréről gondoskodik, ez nem igaz. Igenis sokat tehetünk, minden egyes ember, hiszen így indulhat el egy valódi és tartós változás.

Tervezett előadók: Vida Gábor teológus, Feischmidt Margit

A fórumot moderálja: Demeter Márton

Mi dolga van a keresztény értelmiségieknek a migránsáradattal?

Fórum a magyar társadalom egyik legégetőbb kérdéséről

  1. november 16.

Észrevehetően változóban van a társadalom szerkezete. Nem csak a modernitás korszakának látszik vége lenni, de az egyes társadalmi csoportok is átalakulóban vannak. Így az értelmiségnek is megváltozóban van a szerepe, funkciója: mintha eltűnne a független értelmiségi. Vajon megengedhetjük-e magunknak, hogy nem veszünk tudomást arról, hogy Magyarországot az újabban érő migránsáradat felkészületlenül érte? Az eddigi válaszkísérletek sorra megbuknak. Tényleg tétlenül tudjuk csak szemlélni az eseményeket?

Tervezett előadók: Demeter Márton, Lukács László, Melegh Attila

A fórumot moderálja: Horányi Özséb

Augusztus óta több, tervezett témáinkkal is kapcsolatos fontos cikket és riportot jelentetett meg a www.egyhazestarsadalom.hu c. online folyóirat. Ajánljuk minden barátunk szíves figyelmébe! Új felelős szerkesztője, dr. Demeter Márton egyetemi docens (Károli Gáspár Református Egyetem) köszönettel veszi az olvasók javaslatait is. Minden barátunk kérheti, hogy az új cikkek megjelenéséről email értesítést kapjon. A szervezők nagyon remélik, hogy az októberi és novemberi Fórumaink vitái a lap hasábjain már most megkezdődnek.

Kérjük, hogy a fenti dátumokat már most jegyezzék be naptárba! Az esetleges változásokról időben értesítést küldünk.

Tisztelettel: Kamarás István és Kőszegi Ábel

Bp. 2015. szeptember 15.

Szólj hozzá!
bejegyzett seo pr tartalom

Balogh Kálmán, Csík János, Dresch Mihály, Őze Áron, Varró Dániel, Mácsai Pál

Mácsai és a levesek. Meghívó + Hangoskönyv. Balogh Kálmán, Csík János, Dresch Mihály, Őze Áron, Varró Dániel, Mácsai Pál - műsor, könyv

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját
2015. szeptember 11-én (pénteken) 19 órára
a Népi Iparművészeti Gyűjteménybe!

(Kecskemét, Serfőző u. 19.)

ADAGIO
Balogh Kálmán, Csík János, Dresch Mihály és Őze Áron közös műsora

„Ezúttal a magyar népzene, és a jazz muzsika jeles előadóművészei, Balogh Kálmán és Dresch Mihály mellett, a színházi művészet egy kiemelkedő alakját, Őze Áront hívom vendégemül.
A magyar népzene lelket melengető, éltető ereje mellett a magyar költőknek, az életünk meghatározó fordulópontjairól – örömről, bánatról, szerelemről és halálról – a legtalálóbban megfogalmazott igazságai segítenek majd a hallgatóságnak megérteni a költészet és a zene egyfajta sajátos kapcsolatát.
Az est során József Attila, Márai Sándor, Radnóti Miklós, Kosztolányi Dezső és Dsida Jenő verseit szeretném ötvözni a népzene, valamint a kortárs zene sajátos ízeivel. Úgy gondolom, hogy a különböző műfajok sajátos elegyítése lehetőséget teremt egy egyedülálló, sokszínű produkció létrehozására.” /Csík János/

Belépődíj: 3.000 Ft
Jegyek korlátozott számban kedvezményes áron (2.500 Ft) elővételben is megvásárolhatók a helyszínen! :
Kapcsolat: Bosznay Ágnes | forras.titk@gmail.com |+36 30 2299 411

Új hangoskönyvek - Újdonságok

L. Frank Baum
Oz, a nagy varázsló
Mácsai Pál előadásában
2990 Ft helyett 2542 Ft

Valahol messze, a zölden tündöklő Smaragdvárosban él és uralkodik Oz, a nagy varázsló. Dorka is tőle szeretne tanácsot kérni, hogyan juthatna vissza Kansasba Totó kiskutyájával együtt. Útja során három jó barátra is szert tesz: a bölcsességre vágyó, egyébként éles eszű Madárijesztőre, a magát gyávának valló, bátorságát mégis jó pár alkalommal bizonyító Gyáva Oroszlánra és a "szív nélküli" Bádog Favágóra, akinek bádogtestében érdekes módon mégis érző szív dobog.

Ajánljuk még

 

P.L. Travers
A csudálatos Mary Poppins
Polyák Lilla előadásában
2990 Ft helyett 2542 Ft

Mary Poppins alkonyattájt a keleti széllel érkezik Banks-ék házába és szinte azonnal olyan otthonosan érzi magát, mintha mindig ott élt volna. A gyerekekkel is rögtön megtalálja a közös hangot. Igen, Mary a keleti széllel jött és egy napon a nyugati széllel ment el. De mi történt közben a Banks-házban?! Travers elbűvölő műve talán azért oly népszerű a mai fiatalok körében is, mert benne a gyerekvilág hétköznapjai a tündérmesék varázslatával ötvöződnek.

 

Varró Dániel
Túl a Maszat-hegyen
Mácsai Pál előadásában
2990 Ft helyett 1495 Ft

„Fürödni hát, vagy nem fürödni?
Az itt a kérdés gyerekek.
Nagyobb kérdés ez, mint a többi,
ez ad mesémnek keretet."


Ezt főztük ki - Kedvenceink kedvencei

Mácsai Pál és a levesek
Marcipános mentás zöldalma krémleves cantuccinivel tálalva

Egy lábasban felolvasztom a vajat, amíg áttetsző aranyszínű nem lesz. Beleteszem a fűszereket és a méz felét, valamint 1 csipet sót és a vaníliát. Áthevítem őket, amíg illatozni nem kezdenek a fűszerek...

 

Szólj hozzá!
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása