Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Pánik Fesztivál Budapesten

Kedves Barátom,
    hát mi egy kicsit elvesztettük egymást a nagy budapesti forgatagban… Fő, hogy most megtaláltuk! Így mostantól tudhatod, hogy az Arvisura Agorafóbia Alapítvány (AAA) nagyjából én vagyok (elnökként), ami azt jelenti, hogy a komoly és komolytalan ügyeket egyaránt én intézem (feleségem és a Pánikbetegség Kft segítségével, az utóbbinak címe a Kognitív sétány 20., ahová én átlagosan havonta kukkantok be a postánkért és a pénzügyek intézése végett; most találtam ott a te leveledet fóbiás panaszaidról).
    A kért diagnózisokat elpostázzuk (hacsak nem tudsz kijönni a Pánik Fesztiválra), mint majd láthatod, a Pánikterápia újság és az Agorafóbia Almanach egyazon kiadványsorozat két módosulata, egyik lárva, másik lepke, vagy fordítva. Félő, hogy rövidesen be is bábozódunk. A rendelésed összegéről ugyancsak a Pánikbetegség Kft. fogja kiállítani és elpostázni a számlát (vagy a Fesztiválon kp. elszámolunk, persze számlával - a pánikbetegség tünetei mellékelésével).
    Találsz a csomagban egy katalógust is, ha arról még bármi érdekelne, hasonló úton rendezhetjük. Előre megrendeléseket a lapra nem merek felvenni, hiszen meglehet, hogy le kell állnunk a megjelenéssel (belefásultam a pályázgatásba, ráadásul látom a sok kurvaságot, ami a kuratóriumok meg a klientúra táján történik; jobb ebből kimaradni, ez kezd a leghatározottabb véleményem lenni). A pánikbetegségekkel foglalkozó könyveket viszont talán sikerül továbbra is ki-kiadnunk (ezeket is szigorúan üzleti alapon, egy idő óta csak támogatás nélküli könyveket adtam ki!)
    Ha tudsz, gyere el a Pánik fesztiválra – nekünk a mellékelt Meghívón látható időpontokban lesznek a saját rendezvényeink, ahol a Nagy Duguláselhárítás Kézikönyv és az Autókölcsönzők Budapesten katalógus is kiállításra kerül, emellett nyitástól zárásig három napon át ott leszünk; ha odanézel a standunkhoz (P8-as számú), helyben átadhatjuk a neked szánt paksamétát és akár el is számolhatunk. Ha nem jelentkeznél, akkor mi augusztus 25-én adjuk postára a lapokat.

Szia, jó öngyógyulást! És csak semmi pánik!

Tovább
Szólj hozzá!
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása