Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Hány km-re van Budapesttől London?

Hány kilométerre van Budapesttől London? (Anglia, Egyesült Királyság)
1720 km
A Budapest-London távolság közúton 1720 kilométer a La Manche alagúton keresztül.


Találtam egy nagyon jó kis weboldalt, ahol egy táblázatban össze van foglalva, hogy az egyes fontosabb úticélok hány kilométerre vannak Budapesttől. A lista nem teljes, de én Bécset, Londont mindig itt szoktam megnézni. Merthogy mindig elfelejtem, és ilyenkor jön a számítógép meg a net. És persze az a drága aranyos Google, aki a barátom. Ha már nagyon utaznék, de még nem kalkuláltam ki a távolságot eg nincs kedvem tökölni a GPS-sel, akkor csak beütöm a keresőbe, hogy Hány km-re van Bp-től London? - és a következő történik: nem is kell megnyitnom azt a weblapot, amelyik az első Google-helyen van, mert már magában a találati sorban ott van az adat, amit keresek. Persze azért a biztonságkedvéérért az honlapot is megnyithatom, de ha sietek, nem teszem meg. A bölcs kereső nyilván nem nyomná fel az első pozícióba ezt a szájtot, ha nem a pontos adatot adná meg.

Ilyenkorra a garázsban már nagyon nyugtalankodik a kis Octávia, bőrönd a csomagtartóba, Led Zeppelin a CD-lejátszóba - és gázt neki. Irány Bécs, Párizs, London. Vagy Prága, ahol lehet inni egy Arvisura-sört. Szóval merem ajánlani ezt a weblapot annak, aki autóval vág neki a nagyvilágnak:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr626040738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása