Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Gázpedál-probléma a Nissannál

Még jó, hogy a fék működik. A Nissán 900 ezer autóban cserél gázpedált, mert nem veszi a gázt a motor, vagy akár le is áll. Amíg a Toyotának azzal gyűlt meg a baja, hogy az autói a vezető akarata ellenére hirtelen felgyorsultak, a Nissannak most azért kell világszerte 908 900 autót visszarendelnie a szervizekbe, mert azok nem veszik a gázt, vagy esetenként le is áll a motorjuk.

Legnagyobb számban a japán belső piacra gyártott autók érintettek: 764 800 darab Serena, X-Trail, Lafesta és Fuga. A második legnagyobb érintett piac az Egyesült Államok, ahol 98 300 Infiniti M-et kell kijavítani, a visszahívásban érintett fennmaradó autók Európában és Óceániában kerültek értékesítésre.

A probléma szerencsére megoldható. A mérnökök már beazonosították a hibát, az elektronikus gázpedál cseréjével a motorvezérlő elektronika átprogramozásával mintegy 90 perc alatt végeznek a szereléssel a márkaszervizekben.

Szólj hozzá!
bejegyzett seo pr tartalom

A gyorshajtás most lesz csak igazán hazárdjáték

Most már a piros lámpán áthajtást, a leállósávban előretolakodást és sok más szabálysértést is meg tud örökíteni a rendőrség másfél éven belül kiépülő kamerarendszere, de fő feladata a gyorshajtók lekapcsolása lesz. A több mint ötszáz speciális traffipax bő hatmilliárd forintba kerül, de bombaüzlet lesz az államnak: a beruházást az Európai Unió fizeti, a bevételek viszont a magyar kasszába folynak be.

Amióta bevezették az objektív felelősség elvét, sok autós a saját bőrén érezhette, milyen hatékonyan vasalja be a rendőrség a traffipaxos bírságokat, megkerülve a "nem vagyok köteles rokonra vallomást tenni", illetve a "nem tudom, ki vezette a kocsit" típusú kifogásokat. Eközben nemcsak a pénzbeszedés, hanem a mérés és a rejtőzködés technikája is sokat fejlődött, úgyhogy lassan időszámításunk előtti korszaknak tűnik, amikor az egyenruhások fehér Zsigulikból fényképeztek, és messziről ki lehetett szúrni őket a hűtőrácsra felszerelt hatalmas vakulapról. Másfél év múlva azonban a notórius száguldozók a mostani állapotokat fogják majd visszasírni, a sebességmérő eszközök száma ugyanis a mostani három és félszeresére nő. Eljött az idő, hogy  jobban figyeljünk és ne kövessünk el szabálysértést.

Szólj hozzá!
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása