Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Autókat olvaszt az új londoni felhőkarcoló

Nagyon jól nézhet ki, de sajnos csak károkat okoz. Úgy működik, mint egy halálsugár, még a parkoló autókat is szétolvasztja.

london_olvaszto.jpg

Zseniális ötlet volt egy homorú, teljesen üvegezett épületet emelni Londonban!  A 200 millió fontos felhőkarcoló ára tovább nőhet, mert a közelében parkoló autók tulajdonosai kártérítésért állnak sorba. A design nagyon nagy hatással van a járókelőkre, de sajnos fizikai értelemben is. Már egy Jaguar XJ-t is sikerült elintéznie. Csak egy órát parkolt vele szemben a szóban forgó autó, de több alkatrésze is meghajlott és áradt belőle az égett műanyag szaga.
A járókelőknek a szemüket kell védeni a káros sugaraktól, mert akkora fényt áraszt egy koncentrált pontra az épület, hogy talán meg is vakulnának tőle. Hogy mi lesz a sorsa, egyelőre nem tudni, a borús őszi napokon biztosan nem lesz zavaró. Mindenesetre a veszélyzónában található parkolókat a város lezáratta. Több mint valószínű, hogy ezt nem hagyhatják tétlenül, ez ügyben tenni kell majd valamit, hogy az épület ne működjön gyűjtőtükörként. Ennek ugyanis a brit városi közlekedésben oly nagy szerepet játszó autókölcsönzésre is negatív hatása lehet.

Kampány 2018:

Laptop akkumulátor - kijelző szerviz Budapest

  • Laptop karbantartási tanácsok Tippek és ötletek az otthoni tisztításhoz A számítógép és a laptop már minden háztartásban megtalálható hétköznapi használati eszközzé vált, csakúgy, mint az internet, melynek bekötése egy szintre lépett a víz, áram és gázszolgáltatással. Az otthonokban található gépek mindegyike elromolhat

Tömeges SMS küldő szolgáltatás

  • Teszteltük a Google navigátorát Okos telefonon is használhatjuk a Google Térkép navigáció funkcióját A navigációs szoftverek piacán rengeteg program közül választhatunk. Vehetünk előretelepített, készülékkel együtt forgalmazott tömeges szoftvert és választhatunk olyat, melyet telepítés után sms
  • Mégsem lesz „nem tetszik” Hajnóczy Soma már varázsolt az új emojikkal Több éves várakozás és fejlesztés után megjelentek az új „like gombok” a Facebookon. Mark Zuckerberg sokáig gondolkodott azon, hogy legyen-e „dislike” azaz „nem tetszik” gomb, de végül nem lett.
Szólj hozzá!
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása