Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Budapesti autókölcsönzés sörrel

Kedves Autókölcsönző Barátom! Először is köszönöm ismételt meghívásotokat a budapesti szerver bérlési autós-sörös találkozótokra. Sajnos az időpont számomra nem felel meg, hisz alig jöttem haza az egri Autó és szerver bérlési Konferenciáról és a Tokaji Sör-táborból, szeptember közepén pedig, ha igaz, Hollandiába utazom sör exportálása ügyében - bérelt autóval. Arra kérlek szépen titeket, ha lehet, tartalmas tanácskozást és jó mulatást kívánok nektek - és jó autóbérlést, a sörökről nem is szólva.

Zoltán, csak most teszek eleget sör-ünnepi felkérésednek, hogy küldjek kölcsön-autót. Akkor jeleztem: leginkább személygépkocsi jöhet számításba. Ehhez azonban be kellett fejeznem a javítást, addig nem akartam "elaprózni"; most 90 %-ban készen vagyok, így több adósságomat is törlesztendő más-más részleteket kiválasztottam. Számotokra egy sajátos összeállítást készítettem, talán használni tudjátok.

Még valami, amit igen szemérmesen, röstelkedve teszek szóvá: én nagyjából autóbérlésből és vps szerver hostingból élő budapesti lakos lennék, aki abban az illúzióban ringatja magát, hogy fenntarthatja magát… Ismerem azonban a szakma szorongatott helyzetét… Mégis picit furcsa, hogy lassan mindenünnen felszólító körlevelet kapok – persze, ezekben szerepelni dicsőség, de dicsőségből nem tudok sem postaköltséget, sem telefonszámlát fizetni… A sörröl nem is beszélve itt Budapesten. Szóval: érted, hogy mit akartam mindezzel… Ha autót bérelsz tőlem, fizethetsz sörrel. Ez biztos, mint a beton.

Autó bérlet és szerver bérlés, vps

Emlékeztető:

Budapest, betonvágás, vps szerver, sör, szerver bérlés, autó bérlet, budapesti autókölcsönzés sörrel

Szólj hozzá!
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása