Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Tovább csökkent az üzemanyagok ára

Annak minden sofőr örül, ha csökken az üzemanyag ára. A Mol bruttó 4 forinttal csökkentette a benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A héten szerdán már mérsékelte a nagykereskedelmi árakat: a benzinét bruttó 7 forinttal, a gázolajét 5 forinttal. A pénteki lépéssel a benzin átlagára 409-410 forintra, a gázolajé 433-434 forintra csökkent. A Mol a múlt héten összesen 11 forinttal csökkentette a benzin árát, a gázolajét ugyanakkor 2 forinttal emelte.

A benzin ára tavaly április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint. Az autósok 15-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a különböző kutaknál. A társaság február elejétől heti két alkalommal dönt az üzemanyagár-változásokról, így már nemcsak a hét első munkanapján, hanem a hét közepén is határoz az aktuális valutaárfolyam és a tőzsdei jegyzések alapján az árról. Az is előfordulhat hogy hét elején csökken az üzemanyag ára hét végére pedig emelkedik.

Címkék: autó üzemanyag
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr725524916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása