Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Optimista a Suzuki

Optimista a Suzuki, mert új modellekkel próbál a válságból kilábalni. Legyen a végeredmény is pozitív. Már Esztergomban is fejlesztenek. Eredetileg a Suzuki SX4 S-Cross nevű autó sorozatgyártásának megindulására szólt a meghívó, azonban a helyszínen már szó nem volt ilyesmiről – nem csoda, a gyárudvaron százával sorakoznak már az autók, amelyek egyébként már a kereskedésekben is ott vannak. Egyszerűen tehát csak megünnepeltük az újdonságot.
Aminek még mindig nem sikerült tökéletes nevet találni, hiszen egy kicsit a bacon szalonna esete forog fenn. Az SX4 név önmagában a S Cross 4 rövidítése, tehát az újdonság neve Suzuki S Cross 4 S-Cross. Ahol egyébként a két S betű magát a Suzuki nevet jelöli, tehát ha minden rövidítést lefordítunk, az újdonság teljes neve: Suzuki Suzuki Cross 4 Suzuki-Cross. A lényeg azonban nem ez, hanem maga az autó léte. Azt a kategóriát célozták meg az újdonsággal a japánok, amely Európában és világszerte erős – Esztergomból viszik majd az autókat többek között a Távol-Keletre is.
Suzuki Osamu arról is beszélt a Frankfurti Autószalon előtti rendezvényen, hogy a jövőben is jelentős szerepet szánnak a magyar gyártóbázisnak, ahol hamarosan újabb beruházások indulnak, amelyek eredményeként még újabb típusokat fognak majd itt készíteni. Rákérdeztem, de az YL1-es kódnéven fejlesztett kompakt szedán nincs ezek között, ha azt megkapjuk, akkor indiai gyártásból – ott 2014 júniusában indul a sorozatgyártás. Valószínűleg az egyelőre gyártásban maradó ötajtós SX4-es utódának megfelelő méretű iv.4-es tanulmány alapján megvalósuló kompakt szabadidő-autó lehet az újdonság, amiről szó van. Az esztergomi gyár életét megkönnyíti, hogy az új komáromi Duna-hídnál figyelembe vették Suzuki szállítási igényeit is, és 2017-ig megépül az a gyorsforgalmi út, ami a várost összeköti az M1-es autópályával. Reméljük tényleg meg is valósul és nem csak olvashatunk róla.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr755503237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása