Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Jön a digitális rendszámtábla

Visszaszorítható lehetne a lopások és szabálytalanságok száma, ha ténylegesen lecserélnék a rendszámtáblákat digitális rendszámtáblákra. Dél-Karolinában már teszteli a hatóság az új, digitális rendszámtáblákat, melyekkel visszaszorítható a lopások és szabálytalanságok száma.

digitalis_rendszamtabla.jpg

Dél-Karolinában már teszteli a hatóság az új, digitális rendszámtáblákat, mely az új tábla alapja az e-papír, amit már az elektronikus könyvolvasókban is láthatunk. Az általa kiírt üzenet dinamikusan változhat. Alapesetben a rendszámot mutatja, de egy központi jel hatására átváltja arra, hogy “LOPOTT” vagy “LEJÁRT“. Így nem csak a rendőrség, de egy mezei közlekedő is könnyen kiszúrhatja, ha egy lopott járműt lát az utcán. A lejárt felirat pedig értelemszerűen a lejárt forgalmi engedélyre fogja felhívni a figyelmet.
Ez még nem minden. A figyelmeztető jeleket úgy is be lehet állítani, hogy rikító piros legyen, sőt akár vibrálhat is. Tehát ha valaki ellop egy autót, akkor arról visítani fog, hogy nem tisztességes úton furikázik a városban. Remélhetőleg ez nagy visszatartó erő lesz a tolvajoknak. Az adatvédelmi előírásoknak is megfelel az új eszköz, hiszen nincs benne nyomkövető, pusztán a lopás bejelentése után az üzenet megjelenítésére képes, de már ez is nagy segítség lenne a hatóságoknak. Jelenleg tesztfázisban van a projekt, ha sikeres, akkor azonban hamar elterjedhet akár az egész világon is. Bár tegyük hozzá, hogy nem kis befektetés lenne a csere. Visszaszorítható a lopások és szabálytalanságok száma.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr405361236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása