Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Leáll a Ford gyártás Ausztráliában

2016. október 16-án befejezik a Ford gyártását Ausztráliában. Észak-Amerikában alig tudják kielégíteni a keresletet. Az erős ausztrál dollár miatt egyszerűen nem éri meg autót gyártani – ezzel indokolta a Ford helyi vezetője a döntést. A lépés a jelenlegi 3500 fős gárdából 1200 ember elbocsájtását eredményezi majd.

200561_falconindex.jpg

A kontinensen évi 1,1 millió autót értékesítenek, és a vásárlók itt is egyre inkább elfordulnak a nagy méretű és fogyasztású hátsó kerékhajtású autóktól, amilyen a termelés jelentős részét adó Falcon. Ezen kívül nem is nagyon lehet nyereséget realizálni a kocsikon, mivel a termelés a Ford elmondása szerint kétszer olyan drága, mint Európában, és négyszer olyan drága, mint Ázsiában. A Falcon nevet nyugdíjazzák, a piacot csak import autókból látják majd el 2016 után – de addig több új modellt is piacra dobnak majd.

200560_falcon2.jpg

Ezzel párhuzamosan a Ford alig bírja bővíteni észak-amerikai kapacitásait, tavaly 400 000, idén további 200 000 autóval többet akarnak gyártani – például a nyári szünet idejének 2 hétről 1 hétre csökkentése 40 000-rel növeli meg a darabszámot. Az észak-amerikai gyárak 75 százaléka teljes kapacitáson, három műszakban termel, folyamatos a felvétel az üzemekben. A növekedés leginkább az Explorer szabadidő-autónak, a Fusion – nálunk majd Mondeóként lesz megvásárolható – személyautónak és az F-szériás pickupnak köszönhető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr105317647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása