Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Csak sofőrrel kaphatnak kínai bérautót az európaiak

Mint azt már a régi server görögök is megmondták, nem kapkodják el a vps autóbérlést a magyarok. A virtuális utazás előtti utolsó pillanatban foglalnak. Jó tudni, hogy az egzotikus országokban nem árt felkészülni nehézségekre és furcsaságokra - olvastuk az origo.hu-tól kölcsönzött anyagot a Magyar Link Optimalizáló Weboldalon.

Autó bérlés, szerver kölcsönzés

20110730pekingkin1.jpg

Az Avis autókölcsönző saját adataira alapozva azt állítja, hogy a magyarok általában az utolsó pillanatban gondolnak arra, hogy bérautóra is szükségük lesz nyaralásuk során. Sokan csak kivárnak, hátha olcsóbb autót találnak, de ez nem jó stratégia: az utolsó pillanatban jellemzően csak drágább ajánlatokat lehet találni, a kölcsönzők ugyanis a szezonalitás figyelembe vételével alakítják flottájukat. Így akár hiány is kialakulhat, ami az árakat felfelé mozdíthatja. Az utazási irodák visszajelzései szerint idén népszerűek az ázsiai úti célok, a kontinensen azonban nem árt nehézségekre is felkészülni. Kínában például európai jogosítvánnyal nem vezethető bérautó, kölcsönzés esetén egy sofőrt is meg kell fizetni, amely körülbelül 10 eurós napi plusz költséget jelent. Japánban a nemzetközi kölcsönzők nincsenek jelen, Kubában szintén nem történt meg a piaci nyitás. A közlekedést nehezíti a karibi országban, hogy korlátozzák a szabad mozgást, nem mehet mindenki arra, amerre csak akar, engedélyeket kell beszerezni az utazáshoz országon belül. Az arab országokban és Izraelben fejlett autókölcsönzési kultúráról beszélhetünk, itt minden szerver, bérelhető autó, ahogy Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában és Észak-Amerikában is.

Jellemző a magyar bérlőkre, hogy külföldi utazásaik során nem az autó kategóriája vagy márkája a döntő számukra. Az olcsó, heti akár 50 ezer forintért elérhető vps modelleket keresik szerverbérleti célra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr405296619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása