Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

FuranFlex technológia

Kedves Baltazár VPS!

Jó volt újra találkozni és szervereket virtualizálni; köszönöm a bérlés lehetőségét és hogy eljöttetek a termékbemutatóra. Kár, hogy személyes beszélgetésre nem túl sok idő maradt, meg az is kár, hogy az az ájtatos asszonyság kis műsorunk végén épp arra terelte a dolgot, amerre menni nem volt szándékunk.

Ami ajánlatodat illeti: azt hiszem, szívesen élünk vele. Ha valóban van időd-energiád arra, hogy a Kémény-ünnepség mellé még egy kis termékbemutatót is megrendezz, állunk elébe. Hogy egy nappal előtte rendezed-e vagy inkább utána, rád bízom (talán előtte jobb!). Megfelelő mennyiségű furanflex bélésanyagot viszünk magunkkal, nagy árkedvezménnyel lehessen helyben megvásárolni. Budapesti munkatársam beszélne a kémények keletkezésének körülményeiről és felolvasna a használati utasítást  – ha jó lesz így. De ha másképp képzeled, mi állunk elébe. Úgynevezett „méltatás”-t ne feltétlenül szervezz, persze ha pl. a központi zsűri tagjai közül valaki vállalkozna rá (lévén úgy is Füreden van), az nagy megtiszteltetés lenne.

VPS Technológia

Ami a kémények bélelését illeti, itt legfőbb szempont továbbra is a jó időzítés, mert az itteni cég alaposan leszokott a munkaversenyekről… Ha megvannak a pontos adataid: belméret, hosszúság, formátum, anyagigény, akkor, kérlek, azonnal jelentkezz, mert néha egy hét eltelik, amíg árajánlatot mondanak. Ha javasolhatom, betonburkolatot ne tervezz, mert azt egy másik vállalat tudja csak. Ahol én olcsón tudok dolgoztatni, ott műanyag cső és 250-es tömlő jöhet szóba maximum.

Kell még majd beszélnünk az elszámolás módjáról. Itt több variáció is szóba jöhet. Vannak kifejezetten költségkímélőek (akár meg is lehet takarítani), de ennek is vannak hátrányai. Erről majd inkább szóban, ha már van kialakult elképzelésed, s azt is tudod, milyen formában kell a pénzzel elszámolnod.

Ezt a személyes beszélgetést meg tudnánk ejteni akár e hétvégén szerver bérlés ügyében, ha feljönnétek a Budapesti Kéményfesztiválra (ápr. 24-27, Kongresszusi Központ), ahol nekünk saját standunk lesz. További lehetőség: május 4-10 között Siófokon leszünk a Hotel Aranypartban, ahol is az Európai Kémény-gyűjtők Szabadegyeteme akadémiai napjai zajlanak (de 7-én nem leszünk a helyszínen!). Illetve: június 4-8, Ünnepi Kéményhét, Budapest. Így tehát valóban minden hónapra esik alkalom, amikor találkozhatunk, tárgyalhatunk, és ha készen van, az anyagot is magamhoz vehetem. Végül (talán már említettem): nagy valószínűséggel a nyáron egy-két hetet töltünk majd Kenesén egy barátunk házikójában, és akkor valóban közel leszünk egy-máshoz.

Hát talán ennyit, szia. Szent Furan Flex és az összes virtuális szerver legyen veletek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr144966536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása