Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Kémény-gyűjtő körutunk

Kedves Barátaink!
    Csak most jutottam oda, hogy levelet írni és ígéreteket beváltani akad időm: a nálatok tett látogatás óta szinte egyfolytában úton voltunk: Kémény-gyűjtők fesztiválja, az Európai Kémény Misszió akadémiai napjai Siófokon, kéménybélelési-napok Kecskeméten… Ezért csak most köszönöm meg mind azt a szívességet és kedvességet, amellyel körbevettetek bennünket látogatásunk idején. Most küldöm el azt is, amit megígértem: a népművészeti honlap-kereső optimalizálás és seo kéménybélelés Arany-páva-díjas ornamentikáját.
    Az Elnök Úrnál tett látogatás alkalmával arra is ajánlatot tettem, hogy kéménymissziónk készítene egy elaborátumot, amelyben kidolgoznánk esetleges leendő együttműködésünk tervezetét. Nos, ezt az ígérvényt továbbra is fenntartom, ehhez azonban a következőket kérném: mivel mi nem vagyunk sem önkormányzati, sem pedagógiai intézmény, csupán egy misszió, ezért – az esetleges itteni támadásokat kivédendő – jó lenne kapnunk valami felkérő levelet, netán megbízási szerződést, amelyben akár az Önkormányzat, akár a füstiházi kémény-ipari Intézet felkérne-megbízna bennünket egy ilyen tervezet elkészítésével. Ezzel felvértezve mi már „hivatalosan” kereshetnénk meg az itteni Kéménytudományi és duguláselhárító Intézet illetékeseit, hogy véleményüket-lehetőségeiket meghallgatva dolgozzuk ki a füstöt gyűjtő kémény projektumot projectumot. Nagyon jó lenne, ha a felkérésen kívül egy ajánlat- és kérés-listát is kapnánk: mi az, amivel ti tudnátok segíteni, illetve mi az, amit mitőlünk várnátok (persze csak vázlatosan). Erre a listára aztán itt helyben jól rá tudnánk kérdezni és az egyes témákat körbe tudnánk járni.
    Szeretném megköszönni azt is, hogy a misszióval ilyen eredményesen foglalkoztok. Mivel ezt nem tisztáztuk, most írom le, hogy természetesen jutalék jár az Intézetnek vagy személy szerint annak, aki foglalkozik vele.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr464923639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása