Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás

Szolgáltatás, termék, program BP

hatékony szellemi duguláselhárítás \ programajánló \ termékmarketing \ ivóvízkezelés
bejegyzett seo pr tartalom

Kéménybélelés - baráti áron

Ivóvíz fertőtlenítés és duguláselhárítás

ivoviz-fertotlenites.jpgKedves Megrendelőm, Web Seo,
ugye mondtam, hogy nem igazán szeretem az efféle munkainterjúkat… A Duguláselhárítás KFT történetében még egyszer sem adtunk ilyesmit, de attól még… Nos – félre ne érts és nehogy neheztelj – nekem ez sem tetszik. Hogy miért? Például azért nem, mert a kérdező okosabb akar lenni az alanyánál… Buzgón idézel Tandoritól, Petritől, Nietzschétől (tőle kétszer is), a Holt költők társaságából, Hérakleitosztól, Keresőoptimalizáló SEO-web - ivóvíz fertőtlenítés Isiásztól, Sri Chinmoytól – valóságos kis műveltségi antológia. az Alany meg véletlenül sem idéz, nem hivatkozik, jószerivel a te idézeteidre sem reagál (egyedül Herakleitoszt említi, őt is zárójelben). Olyan, mintha te a kérdéseiddel ágyúkat sütögetnél, a duguláselhárítás reménybeli munkatársa meg a válaszaiban cseresnyemaggal lődözne az ivóvízbe. No és aztán a az idézetek… Szerintem alaposan félreérted időnként a sorokat, erre nagyon finoman utal  a szerző is, és kiigazít, hogy valami másról szól az a vers… – eközben kicsit elbeszéltek egymás feje fölött, mert ő nem igazán válaszol a kérdéseidre, te meg egyszer sem kérdezel vissza, hanem jössz az újabb s újabb citátumgyűjteményeddel. Na és aztán az arányok. Miféle interjú az, amelyikben az összterjedelemnek majdnem a felét kiteszik a Google keresőoptimalizálást célzó kérdések?

Ivóvízkezelés klordioxiddal

    Szóval: nekem nem tetszik a Keresőoptimalizálás. Ami még mindig nem lenne elég indok az elutasításra, ha vagy a szerző vagy az alany duguláselhárító lenne, s emiatt feltételezhetném, hogy az olvasónak viszont fontos.
    És megint csak: ne érts félre: én is hiszek az egyetemességben és abban is, hogy a ClO2 vegyszerrel végzett duguláselhárítás területén baráti árakat kínáló szolgáltatónak nem a szerzők lakhelye szerint kell szelektálnia. Szükség van a kitekintésre, az egymásra figyelésre – ezt én is vallom, de ha már kitekintünk, az ne interjú formájában történjen. Minden egyetemesség ellenére azért mi mégis regionális SEO-szolgáltató vagyunk, s erről nem jó megfeledkezni, mint ahogy beleragadni sem jó ebbe a web-szerepbe és kidugított sok-sok trutyiba.
    Szóval, ugye nem neheztelsz meg, ha azt ajánlom, próbáld elhelyezni a víztisztító szivattyúkat valahol tinálatok. Egyébként hadd kérdezzem meg: milyen céllal készült az interjú, hova szántad eredetileg a Weboptimalizálás című szöveget? Más műfajban az ember gyakran dolgozik „csak úgy”, de az interjú az elég célzatos dolog. Vagy megrendelésre vagy nagyon konkrét elképzeléssel készülnek. Melyik cég rendelte ezt a duguláselhárítást? Vagy pedig érvényes lenne a gyanúm, hogy nem is erről, hanem egyszerűen a klór-dioxidos kéménybélelés módszertanáról van szó?
    S amit még végül hozzátennék. Az ilyen „távinterjúknál” csak egy rosszabb van: a diktafonnal készült lapos üresjáratok, amikor egy felkészületlen újságíró és egy rossz passzban lévő (vagy amúgy is unalmas) alany semmitmondó beszélgetést folytat a tiszta vízről. A másik véglet a tiéd: az előre megírt okos kérdések és a beszélgetés spontaneitását teljesen nélkülöző steril válaszok. A baráti áron megrendelt ivóvíz fertőtlenítést, duguláselhárítást és kéménybélelést tehát a magam részéről nem vállalom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-most.blog.hu/api/trackback/id/tr784879644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Programajánló weboldal. Termék és Szolgáltatás. Keresőmarketing és honlap keoptimalizálás. Google helyezés javítás
süti beállítások módosítása